Mi isključivo garantujemo kvalitet!

Garancija kvaliteta naših proizvoda jeste primjena najsavremenije tehnologije i metoda u uzgoju, proizvodnji i skladištenju istih.

Iako su naše proizvodne površne najveće u Bosni i Hercegovini, naše vođstvo se ne ogleda samo u tome, nego u tome što imamo najkvalitetnije proizvode, a koji su plod primjene najsavremenijih tehnologija i metoda u uzgoju, proizvodnji i skladištenju naših proizvoda.

jabuka-poly-2

Jabuka

Kraljica ne samo zimskog voća već i svih godišnjih doba, jabuka je ukusna i ljekovita namirnica. U brojnim kulturama svijeta smatra se eliksirom života. Obiluje vitaminima C, A, E, K i B, mineralima (kalijum, magnezijum, fosfor, željezo). Sorte koje proizvodimo su: Golden Delicious, Red Chief, Gala, Granny Smith, Jonagold, Fuji, Braeburn, Pinova, Mairac, Idared.

Sortiment

kruška-poly-2

Kruška

Kruška – idealna namirnica koja čuva vaše zdravlje. Od minerala koje sadrže tu su kalcijum, magnezijum, kalijum, bakar i mangan. Vitamin C i bakar su antioksidansi, pa jedenje krušaka čini čuda i za naš imunitet. Sorte koje proizvodimo su: Conferance, Williams, Santa Maria, Abate Fetel.

Sortiment

breskva-poly-1

Breskva

Uživajte u sočnim i zdravim zalogajima naših breskvi. Breskve su dobar izvor A, C, E, B3 vitamina te minerala kalija, bakra i mangana, ali i željeza. Sorte koje proizvodimo su: Red Haven, Simfony, Maria Martha, Royal Glory.

Sortiment

Šljiva-poly

Šljiva

Naše šljive osvajaju cijeli svijet. Svježa šljiva bogata je vitaminom C (5 do 8 mg na 100 grama), vitaminima B6, B2, B3, K, magnezijumom, gvožđem, kalijumom, ali i vlaknima. Sorte koje proizvodimo su: Angelino, Felicia.

Sortiment

trešnja-poly-2

Trešnja

Trešnja je jedna od najzdravijih namirnica na svetu. Trešnje sadrže vitamine A, B i C, a pored toga i antioksidante, kalijum, kalcijum, gvožđe i minerale. Sorte koje proizvodimo su: Cordia, Regina.

Sortiment